کاربر گرامی برای استفاده از تمامی امکانات سلامت‌یار در سامانه ثبت نام کنید.

# کم خونی

کم خوني، پوکي استخوان و سوء هاضمه از عوارض نان حاوي جوش شيرين جوش شیرین با نشستن روی آهن و کلسیم در خون، به تدریج به حذف این دو عنصر حیاتی از بدن منجر شده و خونسازی و استقامت استخوان ها را از بین می‌برد. همچنین از آنجا که این ماده خاصیت ضد اسیدی دارد، با ورود به معده، اسید آن را از بین برده و فرایند هضم غذا را با مشکلا ت جدی روبه رو می کند. همچنين جوش شيرين با ايجاد تغييراتي در دستگاه گوارش سبب افزايش جذب فلزات سنگين نظير كادميــوم، سرب و جيوه شده كه باعث كم خوني ناشي از مسموميت، تنگي نفس و عوارض كليوي مي شود. صرفه جويي در وقت، افزايش هزينه ها و کنترل نرخ نان، ارزاني و سهولت استفاده، ناآگاهي برخي از نانوايان در مورد مشکلات ناشي از افزودن جوش شيرين و پوشاندن عيوب نان را از علل اصلي استفاده نانوايان از جوش شيرين است، نان تهيه شده با جوش شيرين علي رغم كيفيت پايين طعم، مزه، بو و همچنين فطير ماندن، ظاهر بسيــار خوبــي پـيـدا مي كند و شکل سطح آن موجب مي شود تا مردم آن را ورآمده محسوب كنند. مصرف اين ماده اثرات زيان بار فراواني به دنبال دارد ،به همين جهت در بسياري از كشورهاي دنيا با به اثبات رسيدن اثرات منفي اين ماده، مصرف آن بتدريج محدود و گاه ممنوع شده است و جايگزين مناسب آن معرفي شده است. جايگزين هاي جوش شيرين بسته به مورد مصرف متفاوت هستند گفت: در مورد نانهاي مسطح مانند لواش، تافتون و بربري مناسب ترين و بهترين جايگزين جوش شيرين انجام عمل تخمير است كه از يك طرف نياز به مصرف جوش شيرين را برطرف مي كند و از طرف ديگر موجب تغييرات بسيار مطلوبي در ويژگي هاي شيميايي، فيزيكي و ارزش غذايي نان مي شود. منبع: وب دا

شگردهای دکتر آز برای جبران پرخوری

ارزان‌ترین مرطوب‌کننده‌های پاییزی

زوج های خوشبخت چگونه حرف می زنند؟ چگونه عمل می کنند؟

مضرات مصرف نمک

لنگش متناوب پاها چرا ایجاد میشود ؟

مسائلی که عشق تان را تهدید می کند

ارسال بازخورد

captcha
کد را در فیلد وارد کنید:
بازخورد