کاربر گرامی برای استفاده از تمامی امکانات سلامت‌یار در سامانه ثبت نام کنید.
Thumb
در صفحه طب سنتی

# برخی بخور ، نخور های دوران بارداری به مادران از دیدگاه طب سنتی

برخی بخور نخور های دوران بارداری به مادران

یک متخصص طب سنتی توصیه‌های لازم برای زنان باردار را اعلام کرد و گفت: مصرف برخی خوراکی‌ها مانند نخود، لوبیا، کنجد و کرفس و مواد تند و نفاخ مانند باقلا، زیتون خام و فلفل باید در این دوران محدود شود.

در طب سنتی توصیه شده در دوران بارداری باید از حمام کردن زیاد، انجام حرکات و ورزش‌های سنگین پرهیز شود. وی ادامه داد: در این دوران باید از مصرف غذاهای بسیار سرد و بسیار گرم پرهیز کرد و از غذاهای متعادل استفاده کرد.همچنین مصرف غذاهای زود هضم بسیار توصیه می شود.

مصرف برخی خوراکی‌ها مانند نخود، لوبیا، کنجد و کرفس بهتر است محدود شود. بنابراین در دوران بارداری از پرخوری و کم خوری باید پرهیز کرد. وی گفت: مصرف مواد تند و نفاخ مانند باقلا، زیتون خام ،نخود و لوبیا و فلفل باید در این دوران محدود شود. این متخصص طب سنتی ادامه داد: زنان باردار بهتر است از غم و اندوه، خوشحالی شدید، صدا و بوهای شدید، مالیدن روغن به سر و فریاد زدن خودداری کنند.

وی تصریح کرد: مصرف میوه هایی مانند به، سیب، گلابی و انار برای زنان باردار مفید است.

مادران باردار باید از فعالیت های سنگین بدنی و حالت جهش و پرش بپرهیزند. البته میزان فعالیت زن باردار به وضعیت جسمی وی قبل از بارداری بستگی دارد.

برای جلوگیری از حالت تهوع می توان از نان برشته، بوئیدن لیمو استفاده کرد یا میوه به را در فویل پیچیده و در فر پخت و بعد از غذا مصرف کرد.

در ماههای پایانی بارداری نیز مصرف روغن بادام شیرین مناسب است و خوردن غذای چرب و روغن بادام توصیه می‌شود البته تمام این نکات گفته شده در هر فردی متفاوت است و بهتر است با مشورت پزشک معالج باشد.

منبع: سایت سیمرغ

شهرهای سیل زده چندروز بعد از حادثه

ایده‌ای جدید برای مبارزه با آلودگی هوا

اسامی فرآورده های گوشتی و نمک های غیرمجاز اعلام شد

توصیه هایی برای تسکین سوزش سر دل

10 اشتباه رایج تازه مادران

برای پیشگیری از سرماخوردگی چه بخوریم؟

پرمویی در خانم ها

چرا بعضی بچه ها مدرسه را دوست ندارند؟

متفورمین و دیابت نوع یک

به‌جای آسانسور از پله‌ها استفاده کنید

ارسال بازخورد

captcha
کد را در فیلد وارد کنید:
بازخورد